15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
2 טורטיות
4 פרוסות פסטרמה צלויה על לבנית חצויה חצאים
3 כפות מיונז מעורבבות עם כפית שום כתוש
1 כפית שום כתוש
2 ביצים קשות פרוסות לפרוסות עגולות
4 עגבניות שרי פרוסות לעיגולים .
תרסיס שמן
אופן הכנה
- משמנים את 2 הטורטיות ומניחים על צלחת כשהצד המשומן כלפי מטה.
- מורחים על כל שטח הטורטייה מיונז בטעם שום.
- מניחים על מחצית ביצה קשה, עגבניות שרי פרוסות ושתי פרוסות פסטרמה.
- סוגרים וצולים בטוסטר עד להשחמה של הטורטייה.
- מגישים לצד ירקות \ חמוצים.