40 דק'
למביני עניין
בשרי
מרכיבים
1 סלסלת פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
6 דפי אורז
1 חב' פסטרמה בקר דק דק
4 כפות שמן זית
1 כפית שומשום לבן
1כפית שומשום שחור
מלח פלפל
ביצה להברשה
אופן הכנה
- מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות, רצועות פסטרמה בקר דק דק ומתבלים במלח ופלפל
- טובלים 3 דפי אורז במים ל- 10-20 שניות, מוציאים למשטח עבודה
- ממלאים לאורך בחלק התחתון של הדף
- מגלגלים לגליל ארוך ואז לשבלול (לא מהודק מדי)
- מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום
- מכניסים לתנור ב- 180 מעלות ל- 35 דקות