15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
1 חבילה פסטרמה ברביקיו "דק דק דק" של זוגלובק
1 חבילה פסטרמה דבש "דק דק דק" של זוגלובק
2 כפות מיונז
1 כף קטשופ
5 פיתות טריות
3 עגבניות פרוסות דק
2 מלפפונים חתוכים למקלות
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
1 גזר קלוף וחתוך לפרוסות דקות
אופן הכנה
- מחממים את הטוסטר ל-180 מעלות.
- שמים את הקטשופ והמיונז בקערה, ומערבבים לרוטב אחיד.
- חותכים את הפיתות ומורחים אותן ברוטב, ומסדרים בהן 3 פרוסות פסטרמה מכל סוג.
- שמים מעל הפסטרמה עגבניות, גזר ומלפפונים ומעבירים לטוסטר.
- מחממים 2 דקות, ללא לחיצה, עד שהפיתה מזהיבה קלות, ומגישים מיד.