פסטייה לט"ו בשבת

30 דק'
כל אחד יכול
פרווה

מרכיבים

לבצק

בצק פילו 500 גר' זוגלובק

למילוי

2 בצלים פרוסים
2 כפות סוכר חום
כוס מיקס אגוזים
כוס מיקס פירות יבשים (משמשים, שזיפים, צימוקים/ חמוציות)
8 פרוסות פסטרמה הודו על גחלים חתוכות לקוביות
3 כפות סילאן
3 כפות מים

תבלינים

קינמון, בהרט, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.

אופן הכנה

  1. ממלאים בדפי פילו, סוגרים לצורת שק וקושרים בעזרת גבעול בצל עירית.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 15 דקות או עד שמזהיב.
  3. מומלץ לזלף דבש מלמעלה.

מתכונים נוספים