30 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
קיסמי שיניים
1 תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומעוכים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 חבילת פסטרמה ברביקיו
לציפוי:
2 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם זהובים
שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה
- מערבבים את תפוח האדמה עם מלח ופלפל
- מניחים פרוסת פסטרמה ועל קצה אחד שורה של פירה, מגלגלים לאצבע מהודקת ונועצים קיסם
- טובלים בביצה טרופה ופירורי לחם ומכניסים להקפאה של שעה לפחות
- מחממים שמן ומטגנים להזהבה מכל הצדדים