שניצל מן הצומח דק דק עשיר בחלבון ZOGLO'S

25 דק'
כל אחד יכול
פרווה
מנות עיקריות

מרכיבים

4 מנות:

3 מלפפונים, חתוכים לקוביות

3 עגבניות, חתוכות לקוביות

2 פלפלים צבעוניים, חתוכים לקוביות

1/2 צנונית, חתוכה לקוביות קטנות ( אופציה)

1 בצל סגול קטן, קצוץ

סומק

מלח, פלפל

מיץ לימון

4 כפות שמן זית

3-4 יח' שניצל מן הצומח דק דק עשיר בחלבון  ZOGLO'S

תבלין זעתר

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים מלפפונים, עגבניות, פלפלים, בצל סגול, צנונית עם 2-3 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל וסומק. טועמים ומתקנים תיבול.
  2. מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים שניצל מן הצומח דק דק עשיר בחלבון ZOGLO'S בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עפ"י הוראות ההכנה בגב האריזה.
  3. כ 2 דק' לקראת סיום אפיית השניצלים, מוצאים בזהירות את התבנית מהתנור ובזהירות מורחים עם מברשת סיליקון מעט שמן זית מעל כל שניצל ומפזרים תבלין זעתר.
  4. ממשיכים באפייה. מוצאים, מצננים וחותכים לקוביות גדולות ומניחים מעל הסלט בסמוך להגשה.

מתכונים נוספים