10 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
סלמי קוניאק 300 גר' זוגלובק
לחם לבן (אמריקאי) פרוס
עלה חסה
מיני מלפפונים
עגבניות שרי
חרדל
מיונז
אופן הכנה
- מורחים על פרוסה אחת חרדל ועל הפרוסה השנייה מיונז.
- מניחים על אחת הפרוסות כ 4 פרוסות סלמי קוניאק זוגלובק, מניחים מעל עלה חסה.
- מכסים בפרוסה השנייה.
- מכניסים את הכריך לצריבה של מספר דק' בטוסטר שחומם מראש.
- פורסים באמצע ל 2 משולשים.
- מכניסים לקופסת אוכל לצד מיני מלפפונים ועגבניות שרי.