30 דק'
כל אחד יכול
פרווה
מרכיבים
לטבעות בצל
2-3 בצלים סגולים חתוכים לטבעות
1 כוס קמח
1/2-3/4 כוס מים קרים
מלח, פלפל
1 כפית פפריקה מתוקה
שמן קנולה לטיגון
לממרח האבוקדו
2-3 בצלים סגולים חתוכים לטבעות
1 כוס קמח ללא גלוטן ( ניתן לרכוש ברשתות השיווק, חנויות טבע)
1/2-3/4 כוס מים קרים
מלח, פלפל
1 כפית פפריקה מתוקה
שמן קנולה לטיגון
סלסת עגבניות
2 עגבניות בשלות ומוצקות, חתוכות לקוביות קטנות
1/2 בצל סגול קצוץ
1-2 שיני שום, כתושות
1-2 כפות שמן זית עדין
מיץ לימון
רבע כוס עלי כוסברה קצוצים
אופן הכנה
להכנת טבעות הבצל:
- בקערה שמים קמח מוסיפים תבלינים, מערבבים.
- מוסיפים את המים הקרים בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת מסה מעט סמיכה אך נוחה לעבודה (מרקם של מיונז).
- מחממים שמן בסיר לטיגון חצי עמוק.
- טובלים היטב כל עיגול בצל בבלילה ומטגנים כ 3 דק' עד שציפוי מזהיב ומעט מתנפח.
להכנת ממרח האבוקדו:
- מועכים את האבוקדו ויוצקים מיץ לימון, מלח, ופלפל.
- מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים תיבול.
להכנת ההמבורגר:
- לחמניות המבורגר (ניתן להשיג ברשתות המזון)
- מיונז טבעוני
- עלי חסה שלמים או חתוכים לרצועות
- בורגר פטריות, עדשים וקינואה ZOGLO'S – הכנה עפ"י הוראות בגב האריזה
- ממרח אבוקדו
- סלסלה עגבניות