20 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
6 פרוסות פסטרמה עוף של זוגלובק
2 לחמניות
2 ביצים
2 כפיות שמן זית
3 כפות טחינה מלאה
1 כף סילאן
1 מלפפון בגודל בינוני, חתוך גס
מלח
מעט זעתר
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן זית במחבת.
- טורפים את הביצים עם מעט מלח וזעתר. יוצקים אל המחבת החמה ומערבבים היטב.
- כשהביצים כמעט היטגנו לחלוטין, אחרי 1-2 דקות, הופכים את החביתה, ומטגנים על הצד השני חצי דקה. מוציאים את החביתה מהמחבת, וחוצים אותה באמצע.
- מערבבים את הטחינה והסילאן לתערובת חלקה.
- חוצים את הלחמניות לרוחב. בתחתית כל לחמנייה מורחים מעט מתערובת הטחינה והסילאן. שמים מעל מחצית מהחביתה, ומעל זה חצי מחתיכות המלפפון והפסטרמה. סוגרים ומגישים או אורזים לבית הספר.