15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
3 פרוסות פסטרמה בדבש של זוגלובק
כף מיונז או חרדל
1 לחמניה לבנה
1 אבוקדו חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
צרור נבטים דקים
אופן הכנה
- יוצרים חור בקצה אחד של הלחמניה ומרוקנים בעזרת כף את רוב תוכנה, כך שנוצר גליל ארוך וחלול.
- בעזרת כף מורחים את תוך הגליל במיונז, חרדל או שניהם.
- מכניסים לתוך הגליל את רצועות הפלפל והאבוקדו ומפזרים לכל אורכו.
- מגלגלים את פרוסות הפסטרמה ומסדרים לאורך הלחמניה כך שהן ממלאות את כל הגליל.
- חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 4 ס"מ כמו רול סושי.
- מסדרים את עיגולי ה"סושי" זה לצד זה ומפזרים על כך אחד מלמעלה צרור נבטים.