סנדוויץ' קרואסון אווז

15 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

חבילת קונפי הודו ואווז זוגלובק פרמיום

קרואסון גדול

איולי חרדל

עלי רוקט

ביצה

מלח  / פלפל שחור

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת וצורבים פרוסות של קונפי הודו ואווז עד להזהבה.
  2. פורסים קרואסון באמצע על מנת למלא אותו.
  3. מורחים בתוך הקרואסון ממרח איולי חרדל.
  4. מוסיפים את הפרוסות הצרובות של הקונפי הודו ואווז ועלי רוקט.
  5. מכינים ביצת עין – מחממים ומשמנים מעט מחבת צורבים על גבייה ביצה עד לקבלת צריבה לחלבון וחלמון נוזלי מתבלים ומגישים חם.

מתכונים נוספים