פריטטה צבעונית עם ירקות ופסטרמה

20 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

200 גר' פסטרמה ברבקיו של זוגלובק חתוכה לקוביות קטנות
6 ביצים
מלח ופלפל שחור
4 כפות שמן קנולה
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס פרחי ברוקולי
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב גדול חתוך לקוביות קטנות
1 כף סויה

אופן הכנה

  1. טורפים בקערה בינונית את הביצים ומתבלים במלח ובפלפל.
  2. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות. יוצקים למחבת שתי כפות מהשמן ומחממים, מוסיפים את הבטטה ומטגנים כ-2 דקות, מוסיפים את הברוקולי, קוביות ה"פסטרמה של פעם", ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את הסויה ומבשלים עד שהסויה מתאדה.
  3. מחממים מחבת חסינת חום על הכיריים, ויוצקים לתוכה את השמן שנותר. כשהשמן חם, יוצקים למחבת את בלילת הביצים ומפזרים מעל את הירקות והפסטרמה. מטגנים על להבה בינונית כ-2 דקות, עד שהתחתית מתייצבת, מעבירים לתנור ואופים כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים, מחלקים לפרוסות ומגישים, מומלץ לצד סלט טרי מכל סוג.

מתכונים נוספים