25 דק'
כל אחד יכול
פרווה
מנות עיקריות
מרכיבים
4 מנות:
3 מלפפונים, חתוכים לקוביות
3 עגבניות, חתוכות לקוביות
2 פלפלים צבעוניים, חתוכים לקוביות
1/2 צנונית, חתוכה לקוביות קטנות ( אופציה)
1 בצל סגול קטן, קצוץ
סומק
מלח, פלפל
מיץ לימון
4 כפות שמן זית
3-4 יח' שניצל מן הצומח דק דק עשיר בחלבון ZOGLO'S
תבלין זעתר
אופן הכנה
- בקערה מערבבים מלפפונים, עגבניות, פלפלים, בצל סגול, צנונית עם 2-3 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל וסומק. טועמים ומתקנים תיבול.
- מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים שניצל מן הצומח דק דק עשיר בחלבון ZOGLO'S בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עפ"י הוראות ההכנה בגב האריזה.
- כ 2 דק' לקראת סיום אפיית השניצלים, מוצאים בזהירות את התבנית מהתנור ובזהירות מורחים עם מברשת סיליקון מעט שמן זית מעל כל שניצל ומפזרים תבלין זעתר.
- ממשיכים באפייה. מוצאים, מצננים וחותכים לקוביות גדולות ומניחים מעל הסלט בסמוך להגשה.