אומלט עם קבנוס

20 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

1 חבילה קבנוס טבעי של זוגלובק
5 ביצים
2-3 כפות מים
1 פלפל אדום חתוך גס
1 בצל סגול חתוך לקוביות גדולות
1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות
2-3 גבעולי בצל ירוק/עירית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מטגנים את הבצל והפלפל האדום במחבת או בסיר עם ידית מתכת עד להזהבה.
  3. מוסיפים למחבת/לסיר את חבילת מיני הקבנוס, ומטגנים עוד כדקה.
  4. טורפים בקערה את הביצים וקצת מים, ומוסיפים למחבת/לסיר. אפשר להוסיף גם את הבצל הירוק/העירית.
  5. מכניסים את המחבת/הסיר לתנור לכ-15 דקות, עד אשר האומלט נראה יציב ומוכן.

מתכונים נוספים