40 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
1 חבילת בצק עלים, פילו או פילאס, חתוך לריבועים
למילוי:
500 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
4 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
צרור כוסברה קצוץ דק
1/2 כפית פלפל שחור, קורט מלח, כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- מערבבים היטב את חומרי המילוי, מטגנים במחבת עם מעט שמן.
- מניחים על כל ריבוע בצק מעט מהתערובת וסוגרים למשולש.
- טורפים ביצה, מורחים על הבצק ומפזרים שומשום.
- אופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות עד להשחמה יפה.
- אם משתמשים בבצק פילו, אפשר לגלגל לסיגרים. אפשר גם לגלגל כרולדה.