15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
חב' קבנוס זוגלובק – 3 מקלות קבנוס
טורטייה
2 ביצים
כפית שמן
עבגבנייה חתוכה לקוביות
ממרח פסטו
מלח פלפל
אופן הכנה
- חותכים את מקלות הקבנוס לפרוסות.
- צורבים במחבת שחוממה מראש עם כפית שמן.
- בוזקים את הביצים ומפזרים מלח פלפל.
- מניחים מעל את דף הטורטיה והופכים כך שהצד של הביצה כלפי מעלה.
- מורחים מעט פסטו במרכז ומפזרים את קוביות העגבנייה.
- מקפלים באמצעות התרבד וצורבים מ 2 הצדדים.
- פורסים למשולשים.