10 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
2 פרוסות פסטרמה דק דק ו- 2 פרוסות נקניק בקר דק דק של זוגלובק
טחינה
לחמניה מחיטה מלאה חתוכה כ"סירה" באמצע
חצאי עיגול מלפפון
ריבועי גמבה ופלפל צהוב
אופן הכנה
- חותכים את הלחמניה לאורכה, ומשאירים את השוליים שלמים.
- מוציאים את ה"מילוי" שבמרכז הלחמניה ויוצרים את הסירה.
- מורחים טחינה.
- ממלאים את הסירה: פרוסת פסטרמה מגולגלת, גמבה, מלפפון, פרוסת פסטרמה מגולגלת, גמבה, מלפפון וכך הלאה.