כריך פסטרמה עם חביתה, טחינה וסילאן

20 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

6 פרוסות פסטרמה עוף של זוגלובק
2 לחמניות
2 ביצים
2 כפיות שמן זית
3 כפות טחינה מלאה
1 כף סילאן
1 מלפפון בגודל בינוני, חתוך גס
מלח
מעט זעתר

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת.
  2. טורפים את הביצים עם מעט מלח וזעתר. יוצקים אל המחבת החמה ומערבבים היטב.
  3. כשהביצים כמעט היטגנו לחלוטין, אחרי 1-2 דקות, הופכים את החביתה, ומטגנים על הצד השני חצי דקה. מוציאים את החביתה מהמחבת, וחוצים אותה באמצע.
  4. מערבבים את הטחינה והסילאן לתערובת חלקה.
  5. חוצים את הלחמניות לרוחב. בתחתית כל לחמנייה מורחים מעט מתערובת הטחינה והסילאן. שמים מעל מחצית מהחביתה, ומעל זה חצי מחתיכות המלפפון והפסטרמה. סוגרים ומגישים או אורזים לבית הספר.

מתכונים נוספים