15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
150 גרם פסטרמה דק דק בדבש
1 לחמניה מקמח מלא עם דגנים
3 כפות טחינה
2 לימונים כבושים פרוסים
1 בצל סגול קטן פרוסות דקות
2 פלפלים קלויים חתוכים לרצועות
6 גבעולי פטרוזיליה
5-6 זיתי קלמטה מגולענים
אופן הכנה
- חותכים את הלחמניה לשניים, מורחים טחינה, ומסדרים בשכבות: לימון כבוש, פרוסות בצל סגול, פלפל קלוי וזיתים.
- מפזרים מעל מעט עלי פטרוזיליה. מניחים את הפסטרמה ואת יתרת הירקות, מפזרים מעל וסוגרים את הכריך.