35 דק'
כל אחד יכול
חלבי
מרכיבים
6 מנות:
1 אריזת בצק עלים של זוגלובק
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
100 גרם גבינת צהובה מגוררת
2 חבילות גבינה לאפיה (טוב טעם, כנען וכד')
1 שמנת חמוצה
1 ביצים 3
כפית מלח
קורט כורכום
רבע כפית פלפל שחור
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק כמה שעות במקרר.
- בקערת ערבוב או במיקסר מערבבים את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה וחלקה, ושומרים בקירור. חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות.
- פותחים את בצק העלים ומחלקים ל-3 חלקים שווים, מורחים את המילוי על כל חלק בעובי של כ-3-2 מ"מ, מפזרים מעל פלפלים, פטרוזיליה וגבינה מגוררת.
- מגלגלים את הבצק לאורכו בעדינות וללא הפעלת לחץ, ומקררים את הרולדה כשעה.
- בעזרת סכין חדה, חותכים עיגולים בעובי של 3-2 ס"מ, ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-15 דקות.