מרק אפונה עם קבנוס

150 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

500 גרם אפונה יבשה
1 בצל מקולף וקצוץ דק
2 שיני שום כתושות
2 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
4 ליטר מים
100 גרם קבנוס של זוגלובק
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עם פרוסות קבנוס וקוביות תפו"א בשמן זית.
  2. מוסיפים אפונה יבשה, מים ותיבול ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים על חום בינוני נמוך במשך שעתיים ומגישים חם.

מתכונים נוספים