15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
סרוולד פרמיום זוגלובק
אבוקדו בשל ורך
בצל אדום קצוץ דק
מעט צ'ילי חריף אדום טרי קצוץ
לימון סחוט
שמן זית בנדיבות
מלח ים / פלפל שחור
אופן הכנה
- מניחים פרוסות של סרוולד זוגלובק פרמיום על תבנית מרופד בנייר אפייה וצורבים בתנור בחום של 200 מעלות למשך מספר דקות (8-10 דקות)
- מקלפים ומועכים את האבוקדו, מוסיפים את כל המרכיבים האחרים ומערבבים
- מגישים את הנאצ'וס סרוולד לצד גוואקמולי אבוקדו