נאצ'וס סרוולד עם גוואקמולי

15 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

סרוולד פרמיום זוגלובק

אבוקדו בשל ורך

בצל אדום קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף אדום טרי קצוץ

לימון סחוט

שמן זית בנדיבות

מלח ים / פלפל שחור

אופן הכנה

  1. מניחים פרוסות של סרוולד זוגלובק פרמיום על תבנית מרופד בנייר אפייה וצורבים בתנור בחום של 200 מעלות למשך מספר דקות (8-10 דקות)
  2. מקלפים ומועכים את האבוקדו, מוסיפים את כל המרכיבים האחרים ומערבבים
  3. מגישים את הנאצ'וס סרוולד לצד גוואקמולי אבוקדו

מתכונים נוספים