15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
לסלט:
חב' כתף בקר זוגלובק
חסה
אבוקדו
בצל
פטריות שמפניון
בצל ירוק
עשבי תיבול : נענע, כוסברה, פטרוזליה
לרוטב:
3 כפות סויה
כפית שמן שומשום
כפית סילאן
כפית בצל ירוק קצוץ
צ'ילי חריף
אופן הכנה
- במחבת חמה עם מעט שמן מקפיצים בצל ופטריות עד הזהבה. מוסיפים רצועות כתף בקר וממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות.
- לרוטב מערבבים 3 כפות סויה, כפית שמן שומשום, כפית סילאן, כפית בצל ירוק קצוץ ומעט צ׳ילי חריף.
- מרכיבים את הסלט: חסה, כוסברה, נענע, בזיליקום, בצל ירוק, אבוקדו, את כתף הבקר עם הבצל והפטריות, צ׳ילי חריף ובוזקים מעל את הרוטב.