סלט אסייתי חם

15 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

לסלט:

חב' כתף בקר זוגלובק
חסה
אבוקדו
בצל
פטריות שמפניון
בצל ירוק
עשבי תיבול : נענע, כוסברה, פטרוזליה

לרוטב:

3 כפות סויה
כפית שמן שומשום
כפית סילאן
כפית בצל ירוק קצוץ
צ'ילי חריף

אופן הכנה

  1. במחבת חמה עם מעט שמן מקפיצים בצל ופטריות עד הזהבה. מוסיפים רצועות כתף בקר וממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות.
  2. לרוטב מערבבים 3 כפות סויה, כפית שמן שומשום, כפית סילאן, כפית בצל ירוק קצוץ ומעט צ׳ילי חריף.
  3. מרכיבים את הסלט: חסה, כוסברה, נענע, בזיליקום, בצל ירוק, אבוקדו, את כתף הבקר עם הבצל והפטריות, צ׳ילי חריף ובוזקים מעל את הרוטב.

מתכונים נוספים