פיתה טוסט עם 2 סוגי פסטרמה

15 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

1 חבילה פסטרמה ברביקיו "דק דק דק" של זוגלובק
1 חבילה פסטרמה דבש "דק דק דק" של זוגלובק
2 כפות מיונז
1 כף קטשופ
5 פיתות טריות
3 עגבניות פרוסות דק
2 מלפפונים חתוכים למקלות
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
1 גזר קלוף וחתוך לפרוסות דקות

אופן הכנה

  1. מחממים את הטוסטר ל-180 מעלות.
  2. שמים את הקטשופ והמיונז בקערה, ומערבבים לרוטב אחיד.
  3. חותכים את הפיתות ומורחים אותן ברוטב, ומסדרים בהן 3 פרוסות פסטרמה מכל סוג.
  4. שמים מעל הפסטרמה עגבניות, גזר ומלפפונים ומעבירים לטוסטר.
  5. מחממים 2 דקות, ללא לחיצה, עד שהפיתה מזהיבה קלות, ומגישים מיד.

מתכונים נוספים