30 דק'
כל אחד יכול
פרווה
מרכיבים
לבצק
בצק פילו 500 גר' זוגלובק
למילוי
2 בצלים פרוסים
2 כפות סוכר חום
כוס מיקס אגוזים
כוס מיקס פירות יבשים (משמשים, שזיפים, צימוקים/ חמוציות)
8 פרוסות פסטרמה הודו על גחלים חתוכות לקוביות
3 כפות סילאן
3 כפות מים
תבלינים
קינמון, בהרט, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
אופן הכנה
- ממלאים בדפי פילו, סוגרים לצורת שק וקושרים בעזרת גבעול בצל עירית.
- מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 15 דקות או עד שמזהיב.
- מומלץ לזלף דבש מלמעלה.