20 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
200 גר' פסטרמה ברבקיו של זוגלובק חתוכה לקוביות קטנות
6 ביצים
מלח ופלפל שחור
4 כפות שמן קנולה
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס פרחי ברוקולי
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב גדול חתוך לקוביות קטנות
1 כף סויה
אופן הכנה
- טורפים בקערה בינונית את הביצים ומתבלים במלח ובפלפל.
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות. יוצקים למחבת שתי כפות מהשמן ומחממים, מוסיפים את הבטטה ומטגנים כ-2 דקות, מוסיפים את הברוקולי, קוביות ה"פסטרמה של פעם", ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את הסויה ומבשלים עד שהסויה מתאדה.
- מחממים מחבת חסינת חום על הכיריים, ויוצקים לתוכה את השמן שנותר. כשהשמן חם, יוצקים למחבת את בלילת הביצים ומפזרים מעל את הירקות והפסטרמה. מטגנים על להבה בינונית כ-2 דקות, עד שהתחתית מתייצבת, מעבירים לתנור ואופים כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים, מחלקים לפרוסות ומגישים, מומלץ לצד סלט טרי מכל סוג.