בורקס-בורגר תפו"א

40 דק'
למביני עניין
בשרי

מרכיבים

כללי:

1 חבילה בורקס תפוח אדמה של זוגלובק
1 ביצה להברשה
1 חבילה המבורגר בקר 100% רכיבים טבעיים של זוגלובק
מעט שמן לטיגון
2 עגבניות חתוכות לפרוסות
1 בצל חתוך לטבעות
3-4 עלי חסה
3-4 כפות קטשופ

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל– 200 מעלות.
  2. מסדרים את הבורקסים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ואופים בהתאם להוראות היצרן, כ– 25 דקות, או עד להזהבה.
  3. בינתיים מחממים מחבת עם מעט שמן, חותכים כל המבורגרים חצי–חצי, ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. שומרים בצד.
  4. מרכיבים את המנה: בעזרת הידיים או סכין מפרידים את החלק העליון של כל בורקס מהתחתון. מניחים את הבסיסים על צלחת הגשה, מורחים מעט קטשופ, מניחים מעל קציצה, פרוסת עגבנייה, כמה טבעות בצל וחסה, ומכסים עלי–די החלק העליון של הבורקס.
  5. מגישים מיד. שומרים במקרר בכלי אטום.
    גיוונים: אפשר להוסיף מיונז או כל ממרח אחר שאוהבים, מלפפון חמוץ, פלפל חריף וכו'.

מתכונים נוספים