15 דק'
כל אחד יכול
בשרי
מרכיבים
כללי:
חבילת קונפי הודו ואווז זוגלובק פרמיום
קרואסון גדול
איולי חרדל
עלי רוקט
ביצה
מלח / פלפל שחור
אופן הכנה
- מחממים מחבת וצורבים פרוסות של קונפי הודו ואווז עד להזהבה.
- פורסים קרואסון באמצע על מנת למלא אותו.
- מורחים בתוך הקרואסון ממרח איולי חרדל.
- מוסיפים את הפרוסות הצרובות של הקונפי הודו ואווז ועלי רוקט.
- מכינים ביצת עין – מחממים ומשמנים מעט מחבת צורבים על גבייה ביצה עד לקבלת צריבה לחלבון וחלמון נוזלי מתבלים ומגישים חם.