30 דק'
כל אחד יכול
פרווה
מרכיבים
4 מנות:
1 וחצי כוס אורז מלא
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן קנולה
2 כפות סילאן
3 כפיות שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
2 כפות סויה
2-3 שיני שום כתושות
1 כוס אדממה ( קלופים, להשיג ברשתות השיווק)
1/2 – 1 פלפל צ'ילי טרי
2-3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
4 יחי' שניצל ירוק ZOGLO'S
אופן הכנה
- מבשלים את האורז המלא עפ"י הוראות היצרן.
- במחבת מטגנים את הבצל בשמן עד שהופך לשקוף, מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והסויה ומערבבים. מוסיפים את הסילאן ומערבבים היטב כשהנוזלים מצטמצמים, מסירים מהאש.
- חולטים את האדממה במים רותחים וממולחים כ 3 דק'. מוציאים ומסננים.
- מכינים את השניצלים הירוקים ZOGLO'S עפ"י ההוראות ההכנה בגב האריזה וחותכים לרצועות.
- מוסיפים לאורז המוכן את הבצל ( אם רוצים משאירים מעט מהבצל המטוגן לפיזור מעל השניצלים) מערבבים היטב ומוסיפים את האדממה והבצל הירוק ומערבבים היטב.
מפזרים את פלפל הצ'ילי. - מחלקים לצלחות הגשה, מניחים את רצועות השניצלים מעל האורז ואם רוצים מוסיפים מהבצל המטוגן והצ'ילי.