45 דק'
למביני עניין
בשרי
מרכיבים
כללי
8 נקניקיות עוף של זוגלובק
4 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתושות
1 בטטה חתוכה לקוביות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל ופפריקה חריפה/מתוקה
אופן הכנה
- בסיר בעל תחתית רחבה מחממים שמן, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים שום, בטטה, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
- מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי טעם, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים. אם יש צורך – מוסיפים מים, כדי שהתבשיל לא ידבק לסיר.
- מוסיפים נקניקיות ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.