תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

45 דק'
למביני עניין
בשרי

מרכיבים

כללי

8 נקניקיות עוף של זוגלובק
4 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתושות
1 בטטה חתוכה לקוביות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל ופפריקה חריפה/מתוקה

אופן הכנה

  1. בסיר בעל תחתית רחבה מחממים שמן, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים שום, בטטה, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
  3. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי טעם, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים. אם יש צורך – מוסיפים מים, כדי שהתבשיל לא ידבק לסיר.
  4. מוסיפים נקניקיות ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.

מתכונים נוספים