60 דק'
למביני עניין
חלבי
מרכיבים
כללי
חבילת בצק עלים 1 ק"ג של זוגלובק
250 גרם גבינה לבנה לאפייה (כנען או טוב טעם)
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
200 גרם גבינת פטה או בולגרית
מלח/ פלפל שחור לפי הטעם
2 ביצים
לציפוי
ביצה טרופה
שומשום
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל הגבינות, מוסיפים תבלינים ו2 ביצים ומערבבים הכול יחד.
- בתבנית מרופדת בנייד אפייה מניחים חצי מבצק העלים בתחתית, על גביו מניחים את תערובת הגבינות והביצים ומכסים בחתיכה השנייה של בצק העלים.
- פורסים לקוביות ומושכים בביצה.
- אופים 40-50 דקות, עד הזהבה.